Δ. Ωραιοκάστρου: Κλειστά τα γήπεδα τένις στο Κονταξοπούλειο Δημοτικό Γυμναστήριο λόγω εργασιών αναβάθμισης και συντήρησης

|
THESTIVAL TEAM

Τα γήπεδα τένις στο Κονταξοπούλειο Δημοτικό Γυμναστήριο (που βρίσκονται επί της οδού Λ. Βύρωνα) θα είναι κλειστά για το κοινό από την Τρίτη, 9 Σεπτεμβρίου 2025 έως και την Κυριακή, 14 Σεπτεμβρίου 2025, προκειμένου να γίνουν εργασίες αναβάθμισης και συντήρησης των εγκαταστάσεων, όπως ανακοινώθηκε από τις Αντιδημαρχίες Αθλητισμού και Υποδομών, Ευταξίας και Καθημερινότητας του Πολίτη του Δήμου Ωραιοκάστρου.

Οι τεχνικές παρεμβάσεις γίνονται με σκοπό τη βελτίωση της λειτουργικότητας των γηπέδων και της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες.

Διαβάστε μας στο Google News Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.