Θεσσαλονίκη: Στα μπλε ο Λευκός Πύργος για την Παγκόσμια Ημέρα Σακχαρώδη Διαβήτη – Το μήνυμα Αγγελούδη

|
THESTIVAL TEAM

Στα μπλε φωταγωγήθηκε σήμερα Παρασκευή (14/11) ο Λευκός Πύργος, με αφορμή τη Παγκόσμια Ημέρα Σακχαρώδη Διαβήτη.

Δείτε βίντεο:

Με αφορμή τη σημερινή ημέρα, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Στέλιος Αγγελούδης, σε ανάρτησή του στο Facebook επισήμανε πως ο διαβήτης δεν είναι ανίκητος

Επιπλέον κ. Αγγελούδης τονίζει πως πρόκειται “για μια ύπουλη και επικίνδυνη νόσο που εξαπλώνεται ραγδαία”.

“Οφείλουμε να μην αγνοούμε τα σημάδια, να δώσουμε σημασία και προτεραιότητα στην πρόληψη και στην έγκαιρη διάγνωση”, συμπληρώνει στην ανάρτησή του ο δήμαρχος της πόλης.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

“14 Νοεμβρίου – Παγκόσμια Ημέρα σακχαρώδη διαβήτη
Σήμερα περπατήσαμε συμβολικά για την υγεία μας. Περπατήσαμε για να στείλουμε το μήνυμα της ευαισθητοποίησης και της καλύτερης δυνατής ενημέρωσης των πολιτών για μια ύπουλη και επικίνδυνη νόσο που εξαπλώνεται ραγδαία.
Με τον διαβήτη δεν παίζουμε.
Οφείλουμε να μην αγνοούμε τα σημάδια, να δώσουμε σημασία και προτεραιότητα στην πρόληψη και στην έγκαιρη διάγνωση.
Ακούμε τους ειδικούς, εξεταζόμαστε, υιοθετούμε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής.
Το μήνυμα είναι σαφές: ο διαβήτης δεν είναι ανίκητος!”

Διαβάστε μας στο Google News Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.