ΠΑΟΚ: “Σήκωσαν μανίκια” Βιεϊρίνια και Μάτος

Intime
|
THESTIVAL TEAM

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το μεσημέρι της Δευτέρας (8/6) ο Λέο Μάτος. Ο 40χρονος Βραζιλιάνος πρώην μπακ του ΠΑΟΚ, ο οποίος ανέλαβε από το Σάββατο (6/6) καθήκοντα αθλητικού διευθυντή, έπεσε… με τα μούτρα στη δουλειά.

Ο Μάτος συναντήθηκε σήμερα το απόγευμα με τον Αντρέ Βιεϊρίνια, με τον Πορτογάλο να αναβαθμίζεται στο ρόλο του Τεχνικού Διευθυντή από τη θέση του ειδικού συμβούλου που κατείχε μέχρι πρότινος. Οι δύο άνδρες είχαν μια πρώτη ευρεία σύσκεψη, με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, τους δύο γιους του, Νίκο και Γιώργο, αλλά και την CEO της ΠΑΕ, Μαρί Γκοντσαρόβα.

Συζητήθηκε η στρατηγική και η φιλοσοφία που θα ακολουθήσει η ΠΑΕ από εδώ και στο εξής, ενώ δόθηκαν κατευθύνσεις προς όλους ενόψει ενός πολύ «θερμού», όπως προβλέπεται, καλοκαιριού για τον ΠΑΟΚ.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ