O Βαγγέλης Παυλίδης είναι ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του Conference League

Φωτογραφία: Intime
|
THESTIVAL TEAM

Ο Βαγγέλης Παυλίδης είναι ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του Conference League, με τον Έλληνα επιθετικό της Άλκμααρ να κατέχει τον άτυπο τίτλο μαζί με άλλους δυο ποδοσφαιριστές.

Ο Βαγγέλης Παυλίδης μετρά 12 γκολ με την φανέλα της Άλκμααρ στο Conference League, κάτι που σημαίνει πως ο διεθνής Έλληνας επιθετικός βρίσκεται στην κορυφή της σχετικής λίστας.

Βέβαια στην πρώτη θέση ο 25χρονος ποδοσφαιριστής δεν είναι μόνος του, καθώς ίδιο αριθμό γκολ έχουν ο Γκουστάβο Καμπράλ, αλλά και ο Ούγκο Κάιπερς.

Ωστόσο, ο Καμπράλ τη φετινή χρονιά δεν μετέχει στην διοργάνωση, κάτι που σημαίνει πως ο Παυλίδης έχει την ευκαιρία να ξεπεράσει τους… αντιπάλους του και να μείνει πρώτος στην κορυφή.

Ο συγκεκριμένος αριθμός αφορά μονάχα παιχνίδια από την φάση ομίλων και έπειτα και όχι τα προκριματικά στα οποία ο Καμπράλ συνολικά αριθμεί 21 τέρματα.

Διαβάστε μας στο Google News Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.