Μουργκ: Σημαντικό αποτέλεσμα για την ψυχολογία μας

|
THESTIVAL TEAM

Ο Μουργκ μίλησε για τη νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΚ με δική του υπέροχη εκτέλεση φάουλ. Αναφέρθηκε στη ψυχολογία που μπορεί να πάρει η ομάδα του από αυτό το αποτέλεσμα.

Ο Τόμας Μουργκ σημείωσε ένα τρομερό γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο φινάλε του αγώνα.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Cosmote TV:


Για το γκολ του: «Είχα αποφασίσει να εκτελέσω το φάουλ, γενικά εκτελώ τις στατικές φάσεις. Το έχω δοκιμάσει στην προπόνηση πολλές φορές. Είδα την κίνηση του τερματοφύλακα, αποφάσισα να περάσω την μπάλα πάνω από το τοίχος, ήμουν φρέσκος στο γήπεδο».

Για τις οδηγίες που πήρε όταν μπήκε στο γήπεδο: «Μου είπε ότι έπρεπε να βοηθήσω και στην άμυνα και επιθετικά να δημιουργήσω ότι μπορώ και να εκτελέσω τις στατικές φάσεις».

Για το άγχος που ίσως υπάρχει στην ομάδα: «Δεν πρέπει να ξεχνάμε την κατάσταση στην οποία βρισκόντουσαν και οι δύο ομάδες, προερχόμενες από αρνητικό αποτέλεσμα. Ξέραμε πάνω κάτω τι παιχνίδι θα έχουμε σήμερα. Είχε μεγάλη ένταση το παιχνίδι. Οι δύο ομάδες προσπάθησαν να μην ρισκάρουν. Ξέραμε ότι πρέπει να μοχθήσουμε. Είναι αλήθεια ότι δεν είναι το συνηθισμένο ποδόσφαιρο που παίζουμε. Είχαμε και την τύχη στο τέλος και κερδίσαμε. Είναι καλό για τη ψυχολογία μας το αποτέλεσμα, όταν βλέπεις ότι δεν αγωνίζεσαι καλά στα τελευταία σου παιχνίδια».

Πηγή: sportime.gr