Γ.Σ. Ηρακλής: Έμείς δεν θα πεθάνουμε ποτέ!

|
THESTIVAL TEAM

Ο Ηρακλής έλαβε άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Super League 2 από τη Δευτεροβάθμια Επιτροπή Αδειοδοτήσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Διαβάστε επίσης: Μονεμβασιώτης: Ο Ηρακλής γιορτάζει γιατί πήρε αδειοδότηση μετά από πολλά χρόνια

Αυτή η εξέλιξη σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας εποχής για τον Σύλλογό μας” αναφέρει σε ανακοίνωση του ο σύλλογος τονίζοντας ότι ” η Διοίκηση του ΓΣ Ηρακλής εργάστηκε ενδελεχώς, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα και προετοιμάζοντας με προσοχή κάθε λεπτομέρεια, για να ξεπεράσει οποιοδήποτε εμπόδιο και να εξασφαλίσει την αδειοδότηση. Η επιτυχία αυτή αποδεικνύει την αφοσίωση και τη δέσμευσή μας στο να διασφαλίσουμε το μέλλον του Συλλόγου”.

Στη διαδικασία της εκδίκασης της έφεσης, ο Ηρακλής εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Μάκη Κυριζίδη, τον αντιπρόεδρο, Μπάμπη Χατζηχαραλάμπους και τον νομικό μας σύμβουλο, Χάρη Γρηγορίου. “Τους ευχαριστούμε θερμά για την πολύτιμη συνεισφορά τους” αναφέρεται την ίδια ανακοίνωση.

Ο πρόεδρος του Γ.Σ. Ηρακλής, Εφραίμ Κυριζίδης, προέβη στην ακόλουθη δήλωση στο iraklis.club:

«Είναι μία πολύ σημαντική ημέρα για το παρόν και το μέλλον του ποδοσφαιρικού Ηρακλή. Η αδειοδότηση σημαίνει ότι ο κοιμώμενος γίγαντας ξυπνάει και με τον Παναγιώτη Μονεμβασιώτη στην ηγεσία της ΠΑΕ, τα καλύτερα είναι μπροστά μας.

Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, αλλά και τον συνάδελφο δικηγόρο Χάρη Γρηγορίου (με τον οποίο συμπαρασταθήκαμε στην Επιτροπή) για την προσπάθεια που κατέβαλλαν για να φτάσουμε στο σημερινό αποτέλεσμα.

Μπορεί κάποιοι να μας αμφισβήτησαν τις τελευταίες ημέρες, ωστόσο γνωρίζαμε ότι η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου μας εμπιστεύεται και γνωρίζει ότι κάνουμε και θα κάνουμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να παραδώσουμε στα παιδιά μας έναν καλύτερο Ηρακλή».

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.