Μονεμβασιώτης: Ο Ηρακλής γιορτάζει γιατί πήρε αδειοδότηση μετά από πολλά χρόνια

Φωτογραφία: Intime
|
THESTIVAL TEAM

Ο Ηρακλής πήρε την πολυπόθητη αδειοδότηση και ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον.

Υπενθυμίζεται πως η ΠΑΕ εκπροσωπήθηκε στην δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ από τον νομικό Χάρη Γρηγορίου.

Ο Ηρακλής μέσα στην προηγούμενη εβδομάδα τακτοποίησε και το μοναδικό “αγκάθι” που υπήρχε, δηλαδή την οφειλή Μάρα και πλέον αυτοδίκαια πήρε την αδειοδότηση.

Η έκβαση της υπόθεσης ήταν κομβικής σημασίας, καθώς η αδειοδότηση ήταν ένα από τα προαπαιτούμενα για να αναλάβει την ΠΑΕ ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης. Αυτό που τόνιζε ήταν ότι με την αδειοδότηση θα ενισχυόταν η ομάδα κατάλληλα, ώστε να πετύχει τους στόχους της. Oι δικαστές πείστηκαν από την υπερασπιστική γραμμή του Ηρακλή ότι έχει δίκιο, ότι όλα έγιναν σύννομα και ότι θα πρέπει να αδειοδοτηθεί σε δεύτερο βαθμό κάτι που συνέβη. 

Ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης με δήλωση του μετά την θετική έκβαση της υπόθεσης για τον Ηρακλή είπε στη Metrosport: «Η ομάδα γιορτάζει γιατί πήρε αδειοδότηση μετά από πολλά χρόνια. Αρχίζει να φαίνεται η ελευθερία της». 

Τέλος σε ερώτηση για το ποια είναι η συνέχεια, ο ίδιος απάντησε: «Η συνέχεια είναι να οργανώσουμε την ομάδα για να κάνει αυτά που πρέπει να κάνει».

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.