Θεσσαλονίκη: Το χρονικό της αιματηρής συμπλοκής στους Αμπελόκηπους (φωτο & video)

|
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΙΝΤΣΙΟΣ

Σκηνές φαρ ουέστ με πυροβολισμούς εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Τρίτης στους Αμπελόκηπους, στη δυτική Θεσσαλονίκη, ενώ σοκάρουν οι λεπτομέρειες της αιματηρής συμπλοκής.

Όλα έγιναν λίγο μετά τις 10 το βράδυ. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του thestival.gr, ένα μαύρο τζιπ στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα, υπήκοοι Αλβανίας, σταμάτησε έξω από καφενείο στη συμβολή των οδών Αμπελώνων με Συνταγματάρχου Φρύζη.

Τα άτομα είχαν λεκτικό επεισόδιο με παρέα τεσσάρων ατόμων που βρίσκονταν εντός του καφενείου. Τότε ένας εκ των τεσσάρων έβγαλε πιστόλι και πυροβόλησε δύο φορές το θύμα, μία στο πόδι και μια λίγο πιο ψηλά. Στη συνέχεια τα άτομα αποχώρησαν.

Στη γειτονιά επικράτησε μεγάλη αναστάτωση. Άτομα που βρήκαν το θύμα αιμόφυρτο στο έδαφος, εξήγησαν στο thestival.gr πως ο τραυματίας αιμορραγούσε πολύ και ήταν σε άσχημη κατάσταση.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε το θύμα στο νοσοκομείο “Ιπποκράτειο”.

Στο σημείο των πυροβολισμών έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις της ΟΠΚΕ, της ομάδας ΔΙΑΣ και “Ζ” καθώς και κλιμάκιο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Βορείου Ελλάδος βρίσκεται για να συλλέξει στοιχεία από το σημείο του συμβάντος.

Δείτε βίντεο:

Διαβάστε μας στο Google News Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.