Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ανήλικος που λήστεψε τρία καταστήματα μέσα σε λίγη ώρα – Είχε κάνει άλλες 7 ληστείες μέσα σε λίγες μέρες

Ένας ανήλικος συνελήφθη χθες στο κέντρο της Θεσσαλονίκης για τρεις ληστείες που διέπραξε μέσα σε λίγη ώρα στο κέντρο της πόλης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ανήλικος Ρομά ηλικίας 16 ετών λήστεψε τρία καταστήματα μέσα σε λίγη ώρα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ενώ στο ένα από αυτά χτύπησε δύο φορές! Συνολικά από τα τρία καταστήματα αφαίρεσε το ποσό των 1.400 ευρώ, ενώ και στις τρεις περιπτώσεις απείλησε πως θα χτυπήσει τους υπαλλήλους.
Από την έρευνα των αστυνομικών προέκυψε πως ο 16χρονος είχε διαπράξει άλλες 7 ληστείες, με τις έξι από αυτές να γίνονται σε ψιλικατζίδικα και τη μία σε βενζινάδικο. Στις περιπτώσεις αυτές ο ανήλικος δράστης απειλούσε πως θα χρησιμοποιήσει αιχμηρό αντικείμενο.
Η λεία του 16χρονου από τις 10 ληστείες ανέρχεται σε 7.400 ευρώ ενώ κατάφερε να αρπάξει και δύο κινητά τηλέφωνα. Αξίζει να σημειωθεί πως οι δέκα ληστείες έγιναν σε διάστημα λίγων ημερών, με την πρώτη να πραγματοποιείται στις 23 Μαΐου.
Ακολουθήστε το Thestival στο 




