Σέρρες: Χειροπέδες σε ανήλικους για κλοπές από κατάστημα κινητής τηλεφωνίας – 2.400 ευρώ η λεία τους

Φωτογραφία: Pixabay
|
THESTIVAL TEAM

Η ΕΛ.ΑΣ. συνέλαβε χθες το μεσημέρι στις Σέρρες δύο ανήλικους για διάρρηξη και κλοπή από κατάστημα με προϊόντα κινητής τηλεφωνίας.

Συγκεκριμένα οι ανήλικοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Σερρών και για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία και σε βάρος ενός ακόμα ανήλικου, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί. 

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, οι ανωτέρω ανήλικοι, το βράδυ της 25 προς 26 Ιουλίου 2025,  διέρρηξαν κατάστημα στις Σέρρες και αφαίρεσαν 9 κινητά τηλέφωνα και διάφορα άλλα προϊόντα (ηλεκτρονικά ρολόγια, θήκες κινητών και καλώδια φόρτισης), συνολικής αξίας 2.350 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του παθόντα, καθώς και το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ.

Μέρος των κλοπιμαίων βρέθηκε στην κατοχή των συλληφθέντων και αποδόθηκε στον νόμιμο κάτοχο του. 

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, σύμφωνα με τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

Διαβάστε μας στο Google News Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.