Πειραιάς: Παλαιστίνιος επιτέθηκε σε 54χρονη, την έπιασε από τον λαιμό και επιχείρησε να την βιάσει

Intime
|
THESTIVAL TEAM

Στιγμές τρόμου βίωσε μία γυναίκα 54 ετών έξω από το σούπερ μάρκετ που εργάζεται στον Πειραιά, όταν ένας νεαρός Παλαιστίνιος της επιτέθηκε και αποπειράθηκε να τη βιάσει.

Τελικά ο δράστης συνελήφθη από στελέχη της ομάδας ΔΙΑΣ και, όπως αποδείχθηκε, βρισκόταν παράνομα στη χώρα.

Σύμφωνα με το protothema.gr, το περιστατικό συνέβη χθες Δευτέρα (30/03), περίπου στις 07:00 το πρωί. Η 54χρονη βρισκόταν έξω από το σούπερ μάρκετ που εργάζεται στην Ακτή Κονδύλη όταν ο δράστης την προσέγγισε, την έπιασε από τον λαιμό, την ακινητοποίησε και επιχείρησε να της βγάλει το εσώρουχο.

Η γυναίκα αντιστάθηκε σθεναρά και κατάφερε να τον απομακρύνει. Για καλή της τύχη, εκείνη τη στιγμή βρίσκονταν κοντά μία ομάδα ΔΙΑΣ που αντιλήφθηκε την αναστάτωση και έσπευσε να δει τι συμβαίνει.

Ο δράστης συνελήφθη και ταυτοποιήθηκε. Πρόκειται για έναν 27χρονο Παλαιστίνιο που βρισκόταν στην χώρα παράνομα. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα βιασμού και παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.