Κέρκυρα: Άγριο περιστατικό ξυλοδαρμού ανηλίκου – “Ήθελαν να τον ξεκάνουν” λέει ο πατέρας του

|
THESTIVAL TEAM

Ένα άγριο περιστατικό ξυλοδαρμού ανηλίκου σημειώθηκε στην Κέρκυρα και έρχεται και προστίθεται στη λίστα με τα δεκάδες των τελευταίων εβδομάδων.

Πιο συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν το βράδυ της περασμένης Παρασκευής σε κεντρικό σημείο της πόλης όταν ένας 15χρονος ξυλοκόπησε έναν 16χρονο σε βαθμό που έστειλε τον έφηβο στο νοσοκομείο με σπασμένη μύτη, ζυγωματικό και γνάθο.

Ο πατέρας του 16χρονου μίλησε στην κάμερα του MEGA για το περιστατικό και είπε αρχικά: «Υπήρχε μένος, υπήρχε τρομερή μανία, ήθελες να ξεκάνεις τον άνθρωπο, όπως γίνεται στους αγώνες, όπως κάνουν τα θηρία, τα κτήνη στη ζούγκλα».

Στη συνέχεια, περιέγραψε την κατάσταση που βρήκε τον γιο του: «Έχει σπασμένη μύτη, σπασμένο ζυγωματικό, έχει σπασμένη γνάθο, η οποία θα χρειαστεί γναθοχειρουργό που δεν υπάρχει εδώ στην Κέρκυρα και θα πρέπει να πάμε στα Γιάννενα, να διακομιστεί το παιδί υπηρεσιακώς στα Γιάννενα. Και εξάρθωση γονάτου».

Το παιδί το φωνάξανε μέσα, τάχα μου να του πούνε κάτι.. Όταν λοιπόν ο γιος μου μπήκε μέσα, εκεί ξυλοκοπήθηκε άγρια. Μιλάμε για άγριο ξυλοδαρμό. Το παιδί ενώ όσο ήταν κάτω λιπόθυμος, ο δράστης συνέχισε να τον χτυπάει», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Η κατάσταση του 16χρονου παραμένει τραγική με τον ίδιο να βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, μη μπορώντας να εξηγήσει τον λόγο που του συνέβησαν όλα αυτά. Πάντως ο πατέρας τόνισε πως θα ακολουθήσει τη νομική οδό για να αποδοθούν οι ευθύνες για τον ξυλοδαρμό του γιου του.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.