Φωτιά στον Ωρωπό: H στιγμή που το drone της Πυροσβεστικής εντοπίζει την πρώτη εστία

Φωτογραφία: protothema.gr
|
THESTIVAL TEAM

Μέσα σε τρεις ώρες κατάφεραν οι πυροσβεστικές δυνάμεις να ελέγξουν την μεγάλη φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι στο Συκάμινο του Ωρωπού.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική η πυρκαγιά εκδηλώθηκε γύρω στις 14:40 σε αγροτοδασική έκταση κοντά σε οικισμό και για τον λόγο αυτό στάλθηκε και μήνυμα του 112 στους κατοίκους προκειμένου να βρίσκονται σε επιφυλακή.

Ο εντοπισμός της φωτιάς έγινε από το drone της Πυροσβεστικής, γεγονός το οποίο έδωσε τη δυνατότητα στις δυνάμεις πυρόσβεσης να αναπτυχθούν άμεσα στην περιοχή, να την οριοθετήσουν μέσα σε μια μιάμιση ώρα και να τη σβήσουν σε τρεις.

Το protothema.gr εξασφάλισε την εικόνα που μετέδωσε το drone της Πυροσβεστικής στο Κέντρο Επιχειρήσεων, τη στιγμή που εκδηλώθηκε η φωτιά στο Συκάμινο.

Δείτε την εικόνα

Διαβάστε μας στο Google News Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.