Επέτειος Γρηγορόπουλου: Τουλάχιστον 30 προσαγωγές μετά τα επεισόδια στη Θεσσαλονίκη (φωτο)

THESTIVAL TEAM
Σε προσαγωγές προχώρησαν αστυνομικές δυνάμεις στη Θεσσαλονίκη μετά τα επεισόδια αμέσως μετά την ολοκλήρωση της πορείας για την δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Σύμφωνα με πληροφορίες, αστυνομικές δυνάμεις έχουν προχωρήσει σε τουλάχιστον 30 προσαγωγές.
Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, κουκουλοφόροι πέταξαν βόμβες μολότοφ και πέτρες προς τις αστυνομικές δυνάμεις στη συμβολή των οδών στη συμβολή των οδών Αγίου Δημητρίου και Μανωλάκη Κυριακού και στη συνέχεια αποχώρησαν. Δυνάμεις των ΜΑΤ τους απώθησαν με χρήση χημικών και χειροβομβίδων κρότου λάμψης.
Αστυνομικοί εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους και προχώρησαν σε συλλήψεις ατόμων στη συμβολή των οδών Συγγρού και Πτολεμαίων και στην γύρω περιοχή.







