Διαδηλωτές για τη Γάζα προκάλεσαν φθορές σε ξενοδοχείο που μένουν Ισραηλινοί στο κέντρο της Αθήνας (video)

|
THESTIVAL TEAM

Ομάδα ατόμων, που νωρίτερα συμμετείχε σε διαδήλωση για όσα συμβαίνουν στη Λωρίδα της Γάζας, πραγματοποίησε χθες επίθεση σε ξενοδοχείο στο οποίο μένουν Ισραηλινοί στο κέντρο της Αθήνας.

Η στιγμή της επίθεσης καταγράφηκε, μάλιστα, σε βίντεο που αναρτήθηκε στο Χ. Όπως φαίνεται στο βίντεο η επέμβαση της αστυνομίας αποδείχθηκε καθοριστική για να απομακρυνθούν τα άτομα αυτά.

Δείτε το βίντεο

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές η ομάδα που πραγματοποίησε την επίθεση προκάλεσε φθορές στην είσοδο του ξενοδοχείου που βρίσκεται στην περιοχή της Ομόνοιας αλλά κατά τις ίδιες πηγές η ομάδα αυτή δεν επιχείρησε να εισβάλει στο κτήριο.

Διαβάστε μας στο Google News Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.