Αχαΐα: Πατέρας ξυλοκόπησε με βέργα τα παιδιά του – Συνελήφθη μετά από καταγγελία της μητέρας

Φωτογραφία: Intime
|
THESTIVAL TEAM

Στη σύλληψη ενός άνδρα προχώρησε οι Αρχές της Αχαΐας, μετά από καταγγελία της συζύγου του ότι χτύπησε τα παιδιά τους με ξύλινη βέργα.

Σύμφωνα με το tempo24, σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίστηκε δικογραφία για σωματική βλάβη αδύναμων.

Η καταγγελία για παιδική κακοποίηση έγινε από την σύζυγο του στο τοπικό αστυνομικό τμήμα Ερυμάνθου, λίγο αφότου ο άνδρας χτύπησε με ξύλινη βέργα τα ανήλικα παιδιά τους ηλικίας 12 και 8 ετών.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, σε περιοχή του Ερυμάνθου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ερυμάνθου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σύμφωνα με καταγγελία γυναίκας, ο κατηγορούμενος χτύπησε με ξύλινη βέργα τα ανήλικα τέκνα της, ηλικίας 12 και 8 ετών, προκαλώντας τους σωματικές βλάβες. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αχαΐας.

Διαβάστε μας στο Google News Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.