Αποδοκιμασίες στον Άρη, πανηγυρισμοί στον ΠΑΟΚ

|
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ

Κοντράστ συναισθημάτων αντιδράσεων στα “στρατόπεδα” Άρη και ΠΑΟΚ μετά το αποτέλεσμα του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης.

Η μεγάλη νίκη μέσα στο “Nick Galis Hall” έφερε έξαλλους πανηγυρισμούς στα αποδυτήρια του Δικεφάλου. Οι παίκτες των “ασπρόμαυρων” έπαιζαν υπό πίεση και είχαν ανάγκη μία νίκη όπως αυτή στο “σπίτι” του μεγάλου αντιπάλου, μετά τις ήττες-σοκ από Δόξα Λευκάδας και Ρόζα Ράντομ στις πρεμιέρες πρωταθλήματος και Champions League αντίστοιχα. Έτσι, οι παίκτες του Σούλη Μαρκόπουλου που έβγαλαν πάθος στο ματς, χάρηκαν με την ψυχή τους το σπουδαίο διπλό.

Στην αντίπερα όχθη, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα οι οπαδοί του Άρη που γέμισαν το Αλεξάνδρειο δημιουργώντας εντυπωσιακή ατμόσφαιρα, αποδοκίμασαν τους παίκτες του Δημήτρη Πρίφτη. Εξέφρασαν έτσι τη δυσαρέσκειά τους για την ήττα από τον συμπολίτη αλλά και για τις άσχημες εμφανίσεις στις πρώτες αναμετρήσεις τις σεζόν. Επίσης, έξω από το Παλέ συγκεντρώθηκαν ορισμένοι οπαδοί των “κιτρίνων” για να αποδοκιμάσουν ξανά τους παίκτες, ωστόσο δεν συνέβη το παραμικρό κατά την αποχώρηση της ομάδας.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.