3,1 εκατ. ευρώ μοιράζει απόψε το Τζόκερ

|
THESTIVAL TEAM

Στα 3,1 εκατομμύρια ευρώ έχει σκαρφαλώσει το ποσό που θα μοιράσει απόψε το Τζόκερ στους νικητές της πρώτης κατηγορίας, ύστερα από αλλεπάλληλα τζακ ποτ.

Η αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί απόψε στις 22:00 έχει ξεκινήσει, ενώ η προθεσμία κατάθεσης δελτίων λήγει στις 21:30.

Στην κλήρωση της περασμένης Πέμπτης, δύο παίκτες από Αθήνα και Σέρρες έπιασαν την πεντάδα, αλλά δεν βρήκαν τον αριθμό του Τζόκερ, χάνοντας την ευκαιρία να γίνουν εκατομμυριούχοι, όπως αναφέρει το naftemporiki.gr.

Έτσι, αντί να μοιραστούν 2,4 εκατομμύρια ευρώ, πήραν από 47.700 ευρώ ο καθένας. Και οι δύο είχαν παίξει απλές στήλες. Ο νικητής από τις Σέρρες είχε συμπληρώσει έξι στήλες και ο νικητής από την Αθήνα τέσσερις.

Από την αρχή της χρονιάς το Τζόκερ έχει μοιράσει σχεδόν 61 εκατομμύρια ευρώ, ενώ έχει αναδείξει 15 μεγάλους νικητές στην πρώτη κατηγορία. Στη δεύτερη κατηγορία του παιχνιδιού έχουν σημειωθεί 301 επιτυχίες.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.