Νέα λεωφορειακή γραμμή ιδρύει από την Τρίτη ο ΟΑΣΘ

|
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΟΚΟΛΑΚΟΣ

Την ίδρυση νέας λεωφορειακής γραμμής με την οποία θα εξυπηρετούνται οι κάτοικοι της περιοχής των Πευκών του Δήμου Νεάπολης – Συκεών, αποφάσισε ο ΟΑΣΘ.

Η νέα λεωφορειακή γραμμή θα τεθεί σε λειτουργία από την Τρίτη 1 Σεμπτεμβρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΑΣΘ:

“Ανακοινώνεται ότι, μετά από σχετική απόφαση του Σ.Α.Σ.Θ., αποφασίζεται η ίδρυση νέας λεωφορειακής γραμμής για την εξυπηρέτηση της περιοχής των Πεύκων του Δήμου Νεάπολης – Συκεών.

 Η νέα λεωφορειακή γραμμή θα φέρει την ονομασία και τους κωδικούς που φαίνονται στον παρακάτω πίνακα, ενώ τροποποιείται η ονομασία και ο κωδικός του υφιστάμενου δρομολογίου που εξυπηρετεί το Γυμνάσιο Πεύκων:

Αριθμός Γραμμής

59

ΤΟΠΙΚΟ ΠΕΥΚΩΝ

59Α

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΕΥΚΩΝ

εκτελεί κυκλικό δρομολόγιο με αφετηρία και τέρμα τον τερματικό σταθμό Νεαπόλεως (Α-05/013 Τ.Σ.) και η διαδρομή που θα ακολουθεί θα είναι η εξής:

Τέρμα 25 – Λεωφ. Παπανικολάου – Λεωφ. Ειρήνης (αριστερά) – Ακροπόλεως – Αγ. Τριάδος – Πεντηκοστής – Ζωοδόχου Πηγής – Αγ. Γεωργίου – Αγ. Τριάδος – Λεωφ. Παπανικολάου – Λεωφ. Ειρήνης – Βότση – Λεωφ. Μικράς Ασίας – Σωτήρος – Ακαδημίας – Ρόδων – Λεωφ. Ρόδων – Λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως – Λεωφ. Παπανικολάου – Τέρμα Νο 25.

Ως ημερομηνία έναρξης λειτουργίας της νέας λεωφορειακής γραμμής ορίζεται η 1η Σεπτεμβρίου 2015″.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.