Πρωταθλητής Ελλάδας ο ΠΑΟΚ! Το σήκωσε με πεντάρα!

|
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ

Ο ΠΑΟΚ είναι πρωταθλητής Ελλάδας για τη σεζόν 2018-19! Η ομάδα του Λουτσέσκου νίκησε με το εμφατικό 5-0 τον Λεβαδειακό στην κατάμεστη Τούμπα και κατέκτησε τον τίτλο της Super League από την προτελευταία αγωνιστική.

Επιτέλους Ανάσταση στα PAOK FC Official Stores! Ανακάλυψε τις πιο ΠΑΟΚ Πασχαλινές προτάσεις δώρων!

Ο Δικέφαλος του Βορρά στέφθηκε πρωταθλητής για τρίτη φορά στην ιστορία του και πρώτη μετά από 34 χρόνια, γνωρίζοντας την αποθέωση από τον κόσμο που γέμισε τις κερκίδες!

Στο παιχνίδι-γιορτή που έγινε σήμερα μέσα σε πανηγυρική ατμόσφαιρα, τα γκολ των “ασπρόμαυρων” σκόραραν οι Σάκχοφ (3΄ και 60΄), Μπίσεσβαρ (8΄ με πέναλτι αλά Πανένκα), Βαρέλα (53΄) και Σφιντέρσκι (81΄).

Φυσικά το κλίμα ήταν εορταστικό από νωρίς στην Τούμπα και σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης υπήρχαν βεγγαλικά, πυρσοί, καπνογόνα, πυροτεχνήματα και συνθήματα για την κούπα.

Οι ποδοσφαιριστές μπήκαν αποφασιστικά στο ματς και το μετέτρεψαν σε… πάρτι από νωρίς με τα γρήγορα τέρματα που σκόραραν. Μάλιστα, ο Πέλκας έχασε και πέναλτι στο 30΄. 

Τρομερές στιγμές υπήρξαν και στο φινάλε, με τον Βιεϊρίνια να μπαίνει στις καθυστερήσεις ως αλλαγή και να γνωρίζει την απόλυτη αποθέωση, όπως νωρίτερα και ο Στέλιος Μαλεζάς.

Μετά το σφύριγμα της λήξης όλοι ξέσπασαν σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ): Πασχαλάκης, Μάτος (70′ Ζαμπά), Βαρέλα (78′ Μαλεζάς), Κρέσπο, Γιαννούλης, Σάκχοφ, Ολιβέιρα, Πέλκας (90′ Βιεϊρίνια), Λημνιός, Μπίσεσβαρ, Σβιντέρσκι

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ): Μπάγιατς, Ανγκουά, Λιάγκας, Αντιλεού, Τσαμπούρης, Καραχάλιος (86′ Όμο), Μητρόπουλος (67′ Ζησόπουλος), Νίκας, Σαβαντογκό, Νανγκίς, Χατζηλάμπρος (69′ Στανόγεβιτς)

 

 

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.