ΠΑΟΚ: Περιφρούρηση της Τούμπας και ενισχυμένα μέτρα ενόψει ΠΑΟ

|
THESTIVAL TEAM

Την περιφρούρηση της Τούμπας, έτσι ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα ενόψει του τελευταίου αγώνα της σεζόν για τον ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό της Τετάρτη, ζήτησε ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου, Ιβάν Σαββίδης, κατά το αποψινό πολύωρο ΔΣ της ΠΑΕ.

Το παρών στα γραφεία της Μικράς Ασίας, έδωσε σύσσωμο το ΔΣ της ΠΑΕ, ο Γιώργος Κούδας και φυσικά ο Ιβάν Σαββίδης, μαζί με τον γιο του, Γιώργο.

Σύμφωνα με το sdna.gr, συζητήθηκαν πολλά θέματα, όμως το κυρίαρχο της ατζέντας ήταν η περιφρούρηση της Τούμπας, στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, την Τετάρτη, στο παιχνίδι που θα κλείσει την αυλαία της φετινής σεζόν.

Ως γνωστόν, ο ΠΑΟΚ θέλει μόνο νίκη, προκειμένου να κατακτήσει την πρώτη θέση, στόχος που τέθηκε από τον Ιβάν Σαββίδη, την επομένη της κατάκτησης του κυπέλλου Ελλάδος.

Σε ό,τι αφορά το ΔΣ, ο Ιβάν Σαββίδης ζήτησε από όλους να περιφρουρήσουν το γήπεδο, έτσι ούτως ώστε να μη συμβεί το παραμικρό. Όπως προκύπτει την Τετάρτη θα υπάρχουν ενισχυμένα μέτρα ασφαλείας και κατόπιν εντολής του προέδρου του Δικεφάλου, θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να διαφυλαχθεί η προστασία της ομάδας.

Επιπροσθέτως, γράφει το sdna.gr, έγινε μία ανάλυση όλων των θεμάτων, μεταξύ των οποίων και ο συντονισμένος πόλεμος που γίνεται κατά του ΠΑΟΚ και του Σαββίδη, με τον ίδιο για μία ακόμα φορά να στέκεται στην ανάγκη που υπάρχει για εσωτερική συσπείρωση.

Μάλιστα, ο ίδιος ο Ιβάν Σαββίδης, εντός του ΔΣ υποστήριξε: “Θα πρέπει να είμαστε όλοι μαζί μία ομάδα γιατί μόνο έτσι δεν είμαστε ευάλωτοι σε εξωτερικές επιθέσεις”.

Τέλος, θα πρέπει να σημειωθεί πως ο ιδιοκτήτης του Δικεφάλου, τις επόμενες ημέρες μέχρι και τον αγώνα θα παραμείνει στη Θεσσαλονίκη, όπου και θα συνεχιστούν οι επιμέρους συσκέψεις για όλα τα θέματα που απασχολούν την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.