Ανατίναξαν και πάλι ΑΤΜ στη Θεσσαλονίκη τα ξημερώματα (VIDEO)

|
THESTIVAL TEAM

Οι διαρρήκτες των ΑΤΜ “χτύπησαν” και πάλι στη Θεσσαλονίκη. Στις 4:00 τα ξημερώματα ανατίναξαν μηχάνημα αυτόματης ανάληψης μετρητών στην περιοχή των Σαράντα Εκκλησιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, τέσσερα άτομα, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, ανατίναξαν με αέριο ATM της Τράπεζας Πειραιώς, που βρίσκεται δίπλα στην είσοδο σούπερ μάρκετ, στην οδό Βιζυηνού.

Αμέσως μετά την έκρηξη, οι διαρρήκτες αφαίρεσαν τις κασετίνες με τα χρήματα, επιβιβάστηκαν σε ένα ασημί αυτοκίνητο μάρκας toyota και αποχώρησαν.

piraeus boom 3.jpg

Ο θόρυβος της έκρηξης σήκωσε την γειτονιά στο πόδι. Περίοικοι ειδοποίησαν την Αστυνομία. Περιπολικά της Άμεσης Δράσης, της Ασφάλειας και δικυκλιστές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. όργωσαν την περιοχή, όμως οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν.

Να σημειωθεί ότι οι δράστες, αν και κατάφεραν να πάρουν τα χρήματα από τις κασετίνες, δεν θα μπορέσουν να τα χρησιμοποιήσουν. Κι αυτό γιατί η Τράπεζα Πειραιώς έχει εξοπλίσει πλέον όλα τα ΑΤΜ με το έξυπνο σύστημα αχρήστευσης τραπεζογραμματίων. Μόλις το μηχάνημα παραβιάστηκε τα χρήματα βάφτηκαν με πράσινο μελάνι και αχρηστεύτηκαν.

Δείτε βίντεο του thestival.gr από το σημείο αμέσως μετά την έκρηξη.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.