Θεσσαλονίκη: “Σήκωσαν” χρηματοκιβώτιο από ιδιωτική κλινική τα ξημερώματα (ΦΩΤΟ)

|
ΤΑΣΟΣ ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ

Στο στόχαστρο τεσσάρων ληστών βρέθηκε τα ξημερώματα ιδιωτικό νοσηλευτικό ίδρυμα στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του thestival.gr, λίγο μετά τις 3:30 τα ξημερώματα οι τέσσερις δράστες εισέβαλαν στο χώρο υποδοχής της κλινικής, έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπά τους. Ένας από αυτούς κρατούσε βαριοπούλα.

Ζήτησαν από τους υπαλλήλους της κλινικής να μείνουν ακίνητοι. Στη συνέχεια έσπασαν την πόρτα ενός γραφείου και άρχισαν να γκρεμίζουν τον τοίχο προκειμένου να αφαιρέσουν ένα από τα δύο χρηματοκιβώτια που βρίσκονταν εκεί. Παρέμειναν στην κλινική περίπου επτά λεπτά. Από τη στιγμή που έσπασαν την πόρτα του γραφείου και μέχρι την αποχώρησή τους ηχούσε το σύστημα του συναγερμού. Αφού πήραν το χρηματοκιβώτιο επιβιβάστηκαν στο όχημά τους και έγιναν καπνός. Περιπολικά της άμεσης δράσης «χτένιζαν» για αρκετές ώρες την περιοχή, όμως οι δράστες δεν εντοπίστηκαν.

Ο δράστης έβριζε στα ρώσικα

Υπάλληλος της κλινικής δήλωσε στους αστυνομικούς ότι ο ένας από τους δράστες έβριζε στα ρώσικα και ζήτησε από το προσωπικό να παραμείνει ήρεμο για να μην πάθει κανένας κακό. Άλλος υπάλληλος είπε στην κατάθεσή του ότι δεν είδε να κρατάει κάποιος από τους ληστές όπλο. Η ίδια μαρτυρία αναφέρει ότι τα τέσσερα άτομα ήταν γεροδεμένα και απολύτως ψύχραιμα καθώς δεν πτοήθηκαν από τον συναγερμό.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο όπου αφαιρέθηκε το χρηματοκιβώτιο:

kliniki 1.jpg

kliniki 2.jpg

kliniki 3.jpg

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.