Οι απόφοιτοι του ΑΠΘ λαμβάνουν δράση

|
THESTIVAL TEAM

Σε πανηγυρική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε χθες η πρώτη συνεδρίαση της Προσωρινής Διοίκησης του Συλλόγου Αποφοίτων ΑΠΘ, μία μόλις εβδομάδα…

μετά την ιδρυτική του συνέλευση, η οποία έλαβε χώρα στις 27 Απριλίου 2012. Η εκλεγείσα Προσωρινή Διοίκηση κατά τη συνεδρίαση αυτή, στις 10 Μαΐου 2012 συγκροτήθηκε σε σώμα και εξέλεξε ως Πρόεδρο τον Ομότιμο Καθηγητή του ΑΠΘ και πρώην Αντιπρύτανη, Παναγιώτη Λαδά. Μετά το πέρας της συνεδρίασης, ο Πρόεδρος και τα μέλη της Προσωρινής Διοίκησης του ΣΑΠΘ συναντήθηκαν με το Πρυτανικό Συμβούλιο του ΑΠΘ και αντάλλαξαν απόψεις σχετικά με τους σκοπούς του Συλλόγου και την υλοποίησή τους.

Ο Πρύτανης του ΑΠΘ, Γιάννης Μυλόπουλος σε συνεργασία με τους Αντιπρυτάνεις Γιάννη Παντή, Δέσπω Λιάλιου και Σοφία Κουϊδου – Ανδρέου παρουσίασαν στα μέλη της Προσωρινής Διοίκησης όλες τις τρέχουσες δράσεις του Πανεπιστημίου, τονίζοντας ότι επιθυμία τους αποτελεί η διαρκής επικοινωνία με τα μέλη της Προσωρινής Διοίκησης, με στόχο την αμφίδρομη σχέση του Πανεπιστημίου με την Κοινωνία, μέσω της δραστηριότητας του ΣΑΠΘ.

Παρόντες στη συνεδρίαση ήταν οι : Δημήτριος Παντερμαλής, Πρόεδρος του Μουσείου της Ακρόπολης, Ομότιμος Καθηγητής ΑΠΘ, Μιχάλης Παπαδόπουλος, Ομότιμος Καθηγητής – πρώην Πρύτανης του ΑΠΘ, Ελπιδοφόρος Λαμπρινιάδης, Μητροπολίτης Προύσης – Αναπλ. Καθηγητής ΑΠΘ, Σταύρος Ανδρεάδης, Επιχειρηματίας – Πρόεδρος Πολιτιστικής Εταιρείας Επιχειρηματιών Β. Ελλάδος, Στέλιος Νέστορας, δικηγόρος –πολιτικός, Παναγιώτης Λαδάς, Ομότιμος Καθηγητής- πρώην Αντιπρύτανης ΑΠΘ, Αικατερίνη Δούκα- Καμπίτογλου, Ομότιμη Καθηγήτρια – πρώην Αντιπρύτανις ΑΠΘ, Γεώργιος Βασιλικιώτης, Ομότιμος Καθηγητής ΑΠΘ, Αθηνά Γεράκη – Παγώνη, πρώην Προϊσταμένη της Γραμματείας Συγκλήτου ΑΠΘ και Αντώνης Γαλανόπουλος, Απόφοιτος Τμήματος Ψυχολογίας ΑΠΘ.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.