Θ. Τσαϊρίδης: Να καταδικάσει το ΕΚΘ τον προπηλακισμό του αστυνομικού

|
ΤΑΣΟΣ ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ

Τον αποτροπιασμό του για το περιστατικό επίθεσης σε αστυνομικό στις εργασίες του συνεδρίου του ΕΚΘ εκφράζει με δηλώσεις στο thestival.gr ο πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, Θοδωρής Τσαϊρίδης.

“Δυστυχώς είδαμε να διαπομπεύεται ένας συνάδελφός μας στις εργασίες του συνεδρίου του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης. Ο συγκεκριμένος συνάδελφος βρισκόταν εκεί ως οδηγός του αστυνομικού διευθυντή που ήταν επικεφαλής στα μέτρα τάξης και μπήκε στο ξενοδοχείο για να πραγματοποιήσει την φυσική του ανάγκη” σημειώνει ο κ. Τσαϊρίδης.

Ο Πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων καταγγέλλει τη συμπεριφορά μελών του ΕΚΘ που λειτούργησαν με αυτό τον τρόπο απέναντι σε έναν εργαζόμενο. “Σε μια περίοδο που το σύνολο των εργασιακών ομάδων δέχεται αλλεπάλληλα πλήγματα περίμενε κανείς να υπάρχει κοινή γραμμή από το σύνολο των εργαζομένων. Όπως είδαμε μέλη συγκεκριμένης ομάδας επιμένουν να στοχοποιούν αστυνομικούς” σημειώνει χαρακτηριστικά ο κ. Τσαϊρίδης.

Τέλος ο κ. Τσαϊρίδης ζητά από το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης να καταδικάσει την επίθεση που δέχτηκε ο αστυνομικός. “Οι Έλληνες αστυνομικοί είναι εργαζόμενοι και αναπόσπαστο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας. Καθημερινά με τα πενιχρά μέσα που διαθέτουν, βρίσκονται δίπλα στους πολίτες για να νιώθουν ασφάλεια και αγωνίζονται για να διατηρείται ο νόμος και η τάξη. Θεωρούμε ότι τέτοιες συμπεριφορές δεν χωράνε στα κινήματα των εργαζομένων. Αναμένουμε το ΕΚΘ να καταδικάσει το περιστατικό” καταλήγει ο πρόεδρος της ΕΑΥΘ.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.