Διακοπές ρεύματος είναι προγραμματισμένες για σήμερα σε περιοχές της Θεσσαλονίκης, λόγω εργασιών συντήρησης.

Συγκεκριμένα, στο δήμο Χαλκηδόνας θα μείνουν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα νοικοκυριά στο νότιο τμήμα του οικισμού της Άνω Γέφυρας, στις γραμμές του ΟΣΕ. Εκ περιτροπής όλος ο οικισμός θα έχει διακοπή ρεύματος το πρωί από τις 08:00 έως τις 09:30, καθώς και μία ώρα το μεσημέρι από τις 12:00 έως τις 13:00.

Επιπλέον, από τις 10:00 έως τις 11:30 δεν θα έχουν ρεύμα οι επιχειρήσεις: Μεσοχωρίτης, βουστάσιο Σερετίδης, φωτοβολταϊκά Παπαδόπουλος και τα αρδευτικά Ισμαηλίδη, Παπαδόπουλου, Τσιχήτα, Πελτέκη, Τσουλκανίδη, Κυριακίδη, Σαρηγιανίδη, που βρίσκονται από τα Κουφάλια προς το Πρόχωμα.

Τέλος, από τις 08:00 έως τις 14:00, στο δήμο Δέλτα θα διακοπεί η ηλεκτροδότηση στα Μάλγαρα στις εξής περιοχές και επιχειρήσεις: Εθνική Οδός, διόδια Μαλγάρων, Τεσμπερλίδης, Αλμπάνης, Αφοι Κούτσικου, Πρωτοψάλτη, Πασχαλίδη, Αφοι Αναστασοπούλου, Παπάζογλου, Κάργας, κεραία ΕΡΤ, τα βουστάσια Παππά, Πάτρα, Μπαξεβάνης, Σιάκας, Κωστελίδη, όλα τα ΤΟΕΒ Νέων Μαλγάρων, το αντλιοστάσιο Κλειδιού, αποστράγγισης ΕΥΥΕ, το αντλιοστάσιο κεντρικής Μακεδονίας.