Έτοιμος για τις εκλογές ο Χ. Αηδονοπουλος : Τα προβλήματα δεν λύνονται αφ’ υψηλού

|
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΟΚΟΛΑΚΟΣ

Την πρώτη από μια σειρά συναντήσεων στη Θεσσαλονίκη ,στην πλατεία Άθωνος, πραγματοποίησε σήμερα ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Χάρης Αηδονοπουλος. Τα θέματα συζήτησης αφορούσαν την καθημερινότητα της πόλης, ενώ το “παρών” έδωσαν υποψήφιοι δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού.

“Από τον Πύργο του ΟΤΕ, στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, επειδή είναι το μόνο μέρος που βλέπει στην πόλη, κάναμε την πρώτη μας δήλωση για την παράταξη «Συνέργεια, πρώτα η πόλη μας». Συνεχίσαμε όλο αυτό το εξάμηνο με καταγραφές προβλημάτων, εμπλουτίσαμε την παράταξή μας με υποψήφιες και υποψήφιους από όλη την πόλη, όλα τα κοινωνικά στρώματα και επαγγέλματα, χωρίς κομματικά χρίσματα, τα οποία έχουμε πει εδώ και πάρα πολλά χρόνια, και από τη θέση στο δημοτικό συμβούλιο τις προηγούμενες θητείες, ότι δεν έχουν θέση στον δήμο. Σε κάθε δήμο, η καθαριότητα, τα πεζοδρόμια είναι θέματα που αφορούν όλους τους πολίτες, ασχέτως κομματικής πεποίθησης. Συνεχίζουμε σήμερα, την πρώτη μας συνέντευξη, στην πλατεία Άθωνος, μία περιοχή που αν κοιτάξετε δεξιά και αριστερά είναι σε πλήρη εγκατάλειψη, δυστυχώς. Και αυτό δεν οφείλεται μόνο στην ανικανότητα κάποιων αλλά και στην οικονομική κρίση. Γι αυτό λοιπόν με συνέργεια προσπαθούμε να ξεπεράσουμε αυτή την κρίση, πρώτα στην πόλη μας, γιατί τα οράματα και οι μεγάλες ιδέες υπάρχουν, αρκεί να συμμαζέψουμε το σπίτι μας”, σημείωσε ο επικεφαλής του συνδυασμού “Συνέργεια#πρώτα η πόλη μας”.

Όσον αφορά προβλήματα της πόλης και προτεραιότητες του είπε: “Η καθαριότητα η ευνομία και η ευταξία είναι κάτι που στην πόλη μας έχει ξεχαστεί. Η κοινωνική πολιτική, ο πολιτισμός σε σχέση με τη ιστορία, το περιβάλλον και φυσικά η ποιότητα ζωής”.

Όπως είπε ο συνδυασμός είναι σχεδόν έτοιμος καθώς απομένουν μερικές κενές θέσεις σε τοπικές κοινότητες “Αυτό που έχει σημασία είναι να γυρνάμε την πόλη, διότι αφ’ υψηλού τα προβλήματα δεν θεωρούνται και δε λύνονται”, τόνισε.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.