Την έκπληξη του για τη δημοσιοποίηση της φωτογραφίας από τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη με τον ίδιο και τον δήμαρχο Θέρμης, Θεόδωρο Παπαδόπουλο αλλά και τα σχόλια με τα οποία τη συνόδευσε τη δεδομένη χρονική συγκυρία, εξέφρασε ο δήμαρχος Πυλαίας - Χορτιάτη, Ιγνάτιος Καϊτεζίδης.

Ο κ. Καϊτεζίδης με δήλωση του εξαπολύει δριμεία επίθεση στον κ. Μπουτάρη, τονίζοντας πως "ούτε «κολλητός» ούτε σωματοφύλακας συνυπήρξα ποτέ με τον Γιάννη Μπουτάρη που φέρει προσωπικά και στο ακέραιο τις ευθύνες του για την εικόνα της Θεσσαλονίκης".

«Οποίος δεν έχει να δώσει ειδήσεις για την πόλη του καταφεύγει σε μπουταρισμούς που δυστυχώς ταλαιπώρησαν τους Θεσσαλονικείς επί των ημερών του. Η εκμετάλλευση μιας τελείως τυχαίας συνάντησης μας στο αεροδρόμιο Αθηνών καθ οδόν προς Θεσσαλονίκη για να δημιουργήσει εντυπώσεις σε βάρος συναδέλφου του είναι τουλάχιστον απρέπεια που οφείλει να ανακαλέσει άμεσα. Ούτε «κολλητός» ούτε σωματοφύλακας συνυπήρξα ποτέ με τον Γιάννη Μπουτάρη που φέρει προσωπικά και στο ακέραιο τις ευθύνες του για την εικόνα της Θεσσαλονίκης.

 Ο Καϊτεζίδης  είναι γνωστός στην πόλη και πρόσωπο «σπαθί». Εκτός από όλα τα αλλά ο δήμαρχος έδειξε ότι έχει και έλλειψη χιούμορ, κρίμα! Για περισσότερα ρωτήστε τον ίδιο !», αναφέρει σε δήλωση του ο κ. Καϊτεζίδης .