Ζουράρις: “Ποιος τον γ@μ@… τον Άρη;” – Το σύνθημα του ΠΑΟΚ για τους… “γαύρους” (AUDIO)

|
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ

Ο υφυπουργός Παιδείας, Κώστας Ζουράρις, φιλοξενήθηκε σε ραδιοφωνική εκπομπή όπου αναφέρθηκε με υβριστικό σχόλιο στον Άρη. Επίσης, είπε με τον δικό του… ξεχωριστό τρόπο υβριστικό σύνθημα των οπαδών του ΠΑΟΚ κατά του Ολυμπιακού.

“Στο κατώτερο τμήμα του στεατοπυγικού μου υποσυστήματος και ειδικώς με μια τάση προς το εμπρόσθιο τμήμα του κάθισαν 10.000 γαύροι… Ποιος τον γ… τον Άρη, παιδί μου;”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Ζουράρις στην ραδιοφωνική εκπομπή “Τα Παιδιά της Πιάτσας” του Δήμου Βαρβάκη, στον σταθμό “Metropolis 95.5”.

Η συγκεκριμένη τοποθέτηση με υβριστικό και απαξιωτικό τρόπο έχει προκαλέσει αντιδράσεις από πλευράς των φίλων του Άρη. Δείτε ΕΔΩ την απάντηση του προέδρου της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρου Καρυπίδη.

Επιπλέον, η αναφορά του στους “ερυθρόλευκους” με… παραφρασμένο υβριστικό σύνθημα που φωνάζουν οι φίλοι του Δικεφάλου του Βορρά, πρόκειται να συζητηθεί από τους φίλους του Ολυμπιακού, τους οποίους αποκάλεσε “γαύρους”.

Ακούστε την εκπομπή στο παρακάτω ηχητικό:

 

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.