Αλλάζει όνομα ο ΣΥΡΙΖΑ

|
THESTIVAL TEAM

Σύμφωνα με την απόφαση της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, που εγκρίθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο, η διαδικασία του μετασχηματισμού του…

ΣΥΡΙΖΑ σε έναν ενιαίο πολιτικό φορέα θα γίνει σταδιακά και με σταθερά βήματα.”Αποφασίστηκε να αρχίσει άμεσα η διαδικασία για τον μετασχηματισμό του ΣΥΡΙΖΑ και του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ σε ενιαίο πολιτικό φορέα, στη βάση των κοινών αποφάσεων, της κοινής δράσης και της κοινής παρουσίας. Είναι προφανές ότι η απόφαση αυτή απαιτεί τόσο γενναίες αποφάσεις όσο και προσεκτικά, σταθερά βήματα” αναφέρει, μεταξύ άλλων, η απόφαση της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής.

 

Ανάμεσα στα υπόλοιπα, το συνέδριο θα αποφασίσει και το όνομα του νέου ενιαίου πολιτικού φορέα, που αναμένεται να πραγματοποιηθεί την Άνοιξη ή τους πρώτους θερινούς μήνες του 2013. Μόνη προϋπόθεση, σύμφωνα με την απόφαση, είναι “να περιέχει οπωσδήποτε τη λέξη ΣΥΡΙΖΑ, μιας και είναι ένα όνομα καταξιωμένο και αναγνωρίσιμο στην κοινωνία”.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.