Ένωση Κεντρώων: Όσοι δίνουν το “Μακεδονία” στηρίζουν Τσίπρα

|
ΜΑΓΔΑ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ

Να άρει την εμπιστοσύνη προς τη κυβέρνηση ζητά η Ένωση Κεντρώων από τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, Πάνο Καμμένο, προκειμένουν να μην κυρωθεί στην Βουλή η συμφωνία των Πρεσπών.

Νε ανακοίνωσή της η Ένωση Κεντρώων σημειώνει πως «όσοι δίνουν το Μακεδονία στηρίζουν Τσίπρα, όσοι δεν το δίνουν αποσύρουν την εμπιστοσύνη προς την Κυβέρνηση».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Παρά την μικρή συμμετοχή στο δημοψήφισμα στα Σκόπια, οι αμερικανοί πιέζουν το αποτέλεσμα να θεωρηθεί «Ναι» και ο Ζάεφ να προχωρήσει αμέσως στις συνταγματικές αλλαγές στα Σκόπια. Οπότε, η συνθήκη των Πρεσπών θα βρεθεί μπροστά στην ελληνική Βουλή προς κύρωση το επόμενο χρονικό διάστημα. Αν ο κ. Καμμένος θέλει όντως να μην κυρωθεί στην ελληνική Βουλή η συνθήκη των Πρεσπών, πρέπει τώρα να άρει την εμπιστοσύνη προς την Κυβέρνηση. Διαφορετικά, χάνεται το χαρτί του ΝΑΤΟ για την Ελλάδα και η μειοδοσία συντελείται. Τώρα τα πολλά λόγια είναι φτώχια, όσοι δίνουν το Μακεδονία στηρίζουν Τσίπρα, όσοι δεν το δίνουν αποσύρουν την εμπιστοσύνη προς την Κυβέρνηση».

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.