Με τρία νέα πρόσωπα διευρύνεται ο συνδυασμός “Πρωταγωνιστές Ξανά” του Παντελή Τσακίρη

|
THESTIVAL TEAM

Τα ονόματα τριών νέων υποψηφίων με τον συνδυασμό «Πρωταγωνιστές Ξανά» ανακοίνωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Ωραιοκάστρου Παντελής Τσακίρης.

1. Χαράλαμπος Αθανασιάδης

ata-1.jpg

Γεννήθηκε το 1983 στη Θεσσαλονίκη και κατοικεί από το 2002 στην περιοχή Ανθούπολη της Λητής. Αποφοίτησε από το 1ο Τ.Ε.Ε. Σταυρούπολης  και εξειδικεύτηκε ως ηλεκτρονικός. Εργάστηκε επί σειρά ετών ως ιδιωτικός υπάλληλος, ενώ από το 2011 εργάζεται ως οδηγός στον ΟΑΣΘ. Είναι παντρεμένος με τη Μερόπη Παπαδόπουλου και πατέρας δυο κοριτσιών.

2. Γιώργος Σκέμπης (του Χρήστου και της Μαρίας)

skemp-2.jpg

Γεννήθηκε το 1956 στον Πεντάλοφο. Είναι συνταξιούχος ταχυδρομικός υπάλληλος, ενώ σήμερα ασχολείται με την αμπελοκαλλιέργεια και την παραγωγή κρασιού και τσίπουρου

Ήταν επί σειρά ετών ποδοσφαιριστής και προπονητής σε πολλές ερασιτεχνικές ομάδες. Είναι έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών.

3. Χρήστος – Σάββας Τσακιρίδης

tsakiri-1.jpg

Γεννήθηκε στις 28 Φεβρουαρίου 2001 στο Ωραιόκαστρο. Η μητέρα του κατάγεται από τη Λατινική Αμερική, η γιαγιά του είναι Αφροδομινικανή και ο παππούς του Πορτορικανός, εβραϊκής καταγωγής. Ο πατέρας του είναι ποντιακής καταγωγής

Ο Χρήστος – Σάββας Τσακιρίδης είναι μαθητής στη Γ΄ Λυκείου, γραμματέας του 15μελούς του σχολείου. Είναι αθλητής του Taekwondo και επίσης αμυντικός της ομάδας χόκεϋ στον πάγο «Χασκος». Για δύο χρόνια φοίτησε στη σχολή ποδοσφαίρου του «Κούη». Από τον Σεπτέμβριο θα αρχίσει σπουδές στη μαγειρική.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.