Νέο κατάστημα Μασούτης στο Γαλάτσι!

|
THESTIVAL TEAM

Εγκαινιάστηκε την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018 το νέο κατάστημα Μασούτης στη Λεωφ. Βεΐκου 35 & Υψηλάντου 1, στο Γαλάτσι. Είναι το δεύτερο αμιγές κατάστημα Μασούτης στην Αττική μιας και τα υπόλοιπα είναι τα καταστήματα της πρώην Προμηθευτικής

Τα εγκαίνια ήταν μια μεγάλη γιορτή με πάρα πολύ κόσμο που παραβρέθηκε για να γνωρίσει από κοντά το νέο περιβάλλον και εμπειρία αγορών Μασούτης, που έκλεψε τις εντυπώσεις. Ζωντανή μουσική, κέφι και πολύ καλή διάθεση από όλους, έδωσαν χαρούμενη νότα στη μέρα κι έκαναν τα εγκαίνια την καλή είδηση της ημέρας! Αξίζει να σημειωθεί το πολύ μεγάλο ενδιαφέρον που έδειξαν οι καταναλωτές για την κάρτα mas card, την κάρτα πιστότητας Μασούτης με πολλά προνόμια και εκπτώσεις, καθώς και τις πολλές προσφορές από το φυλλάδιο που κυκλοφορεί.
Στο νέο κατάστημα, κάθε 1 ώρα ένας τυχερός κερδίζει στο ταμείο (από 9/11 έως 17/11) τα ψώνια του και με τη mas card, συμμετέχει σε μεγάλη κλήρωση με πλούσια δώρα και διπλασιάζει τους πόντους της αξίας των συναλλαγών!

Το νέο κατάστημα αναπτύσσεται σε 2 επίπεδα, διαθέτει 1000 τ.μ. χώρο πώλησης + αποθήκη, εύκολη πρόσβαση, 4 ταμεία, απασχολεί 25 άτομα προσωπικό. Στο κατάστημα λειτουργεί τμήμα αλλαντικών-τυροκομικών, μαναβικής, κρεοπωλείου και τμήμα έτοιμου φαγητού.

Η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε., market leader του κλάδου στην Βόρεια Ελλάδα, με την επέκταση στην Αττική ενισχύει τη δυναμικότητά της πανελλαδικά όπου ήδη αποτελούσε μία από τις πολύ σημαντικές δυνάμεις. Από το ξεκίνημά της το 1976 μέχρι σήμερα έχει διανύσει μια πολύ επιτυχημένη πορεία ανάπτυξης. Διαθέτει δίκτυο με συνολικά 331 καταστήματα. Αναπτύσσεται στις περιφέρειες Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, Κεντρικής Μακεδονίας, Δυτικής Μακεδονίας, Ηπείρου, Θεσσαλίας, Δυτικής Ελλάδας, Στερεάς Ελλάδας, Αττικής, Βορείου Αιγαίου. Απασχολεί περισσότερους 8.100 εργαζόμενους.

PHOTO2.jpg

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.