Αλεξάνδρα Ταβουλάρη: Η διαφορά από τα 20 μου μέχρι τώρα είναι…

|
THESTIVAL TEAM

Για την φιλία μεταξύ γυναικών , αλλά και για την διασκέδαση στην προσωπική της ζωής, μίλησε περιοδικό Omikron και στον Γιώργο Πράσινο, η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη.

«Νομίζω ότι οι γυναίκες, τις περισσότερες φορές, διασκεδάζουν με αφορμή τους άντρες. Πάντα σε μια γυναικεία παρέα που διασκεδάζει, υπάρχει τουλάχιστον μια αναφορά σε άντρα! Όμως, όταν αποφασίσουμε να κάνουμε πράγματα για εμάς και να περάσουμε καλά, μόλις αφαιρέσουμε την πληροφορία «άντρας», περνάμε εκατό φορές καλύτερα, διότι κατά τη γνώμη μου οι γυναίκες ξέρουν να διασκεδάζουν ποιοτικά!

Στα 28 μου, για ένα χρόνο περίπου, ζούσα κοριτσίστικα πάρτι σχεδόν κάθε μέρα! Είχαμε αποφασίσει, 7 κορίτσια μαζί, να βγαίνουμε κάθε μέρα και να δημιουργούμε νέες αναμνήσεις σε μέρη που είχαμε ξαναπάει… Οπότε κάθε μέρα πηγαίναμε σε κάποιο μαγαζί ή σε κάποιο μέρος που κάποια από εμάς είχε ξαναπάει και ήταν τέλειο! Είχαμε μάλιστα ονομάσει την παρέα μας Reclaim.

Χαρά για μένα είναι να νιώθω άνετα και να κάνω αυτό που θέλω τη στιγμή που θέλω. Μόνο τότε «I ‘m having fun».

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.