Η πρώτη αντίδραση του Πέτρου Κωστόπουλου για το γάμο Μπαλατσινού- Κικίλια (VIDEO)

|
THESTIVAL TEAM

Για τον γάμο της Τζένης Μπαλατσινού με τον Βασίλη Κικίλια συζήτησαν και σήμερα στο Happy Day, με τον δημοσιογράφο Βασίλη Γρηγορόπουλο να έχει ρεπορτάζ από το “μέτωπο” Κωστόπουλου. 

Ο πρώην σύζυγος της Τζένης Μπαλατσινού κλήθηκε να σχολιάσει το γεγονός ότι η ίδια θα ανέβει και πάλι τα σκαλιά της εκκλησίας και ο δημοσιογράφος μετέφερε τη συνομιλία του με τον παρουσιαστή, ο οποίος μάλλον δεν θέλησε να πει και πολλά. 

«Τον πήρα τηλέφωνο, του είπα καλημέρα, είμαι ο τάδε… Η πρώτη του αντίδραση ήταν “και τι θέλεις;”, δηλαδή, ούτε καλημέρα ούτε τίποτα. Του είπα ότι θέλω να σας ρωτήσω αν με αφορμή αυτό το σημερινό κλπ… και μου λέει “δεν πάτε καλά ρε, please, please”», είπε ο Βασίλης Γρηγορόπουλος.

Από την πλευρά της, η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολίασε: «Στις εφημερίδες, πάντως, διαβάζω ότι κάνανε ένα δείπνο η Τζένη Μπαλατσινού με τον Πέτρο Κωστόπουλο, έτσι γράφει ή η Star ή η Espresso, δεν είμαι σίγουρη. Και τον είχε ενημερώσει και ο Πέτρος με τον τρόπο του έδωσε τη συγκατάθεσή του και μάλιστα ότι συγκινήθηκε και αυτός με τη χαρά της πρώην συζύγου του».

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.