Λουτσέσκου: Συνολικά έχω τρία πρωταθλήματα, αλλά μου έκλεψαν το ένα

Φωτογραφία: Intime
|
THESTIVAL TEAM

Πανευτυχής ήταν ο Ραζβάν Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου για το πρωτάθλημα του ΠΑΟΚ, ωστόσο τόνισε αυτό δεν ήταν το δεύτερο αλλά το τρίτο πρωτάθλημα που κατακτά, καθώς το ένα του το έκλεψαν, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά όσα είπε ο Λουτσέσκου στην συνέντευξη Τύπου:

«Νιώθω υπέροχα. Νιώθω χαρά, ευτυχία… Ξεκινήσαμε τη σεζόν με τεράστιο αρνητισμό. Λίγοι μας έδιναν πιθανότητες πρόκρισης στους ομίλους της ευρωπαϊκής διοργάνωσης ή κατάκτησης του τίτλου. Ήταν ένα φανταστικό ταξίδι, αλλά κάθε παιχνίδι που παίξαμε μας έδωσε κάτι. Μας χαλύβδωσε, μας έδωσε ψυχολογία και μας έμαθε να μην τα παρατάμε ποτέ. Αυτό είναι το πιο σημαντικό στοιχείο του γκρουπ. Φτιάξαμε τη νοοτροπία και δεν σταματήσαμε ποτέ να τα παρατάμε».

Ρωτήθηκε για το πιο εντυπωσιακό από τα δύο Πρωταθλήματα που κατέκτησε:

«Είναι το τρίτο Πρωτάθλημα γιατί το ένα μας το έκλεψαν και το πήρε η ΑΕΚ. Δεν θα ξεχάσω ποτέ εκείνο το Πρωτάθλημα, δεν θα ξεχάσω ποτέ τι έγινε. Το δεύτερο δεν κατάφεραν να μας το πάρουν. Αν κάποιος μπει στο σπίτι σου και σε κλέψει είναι δύσκολο για σένα. Υπήρξε μια τεράστια πηγή αδικίας το οποίο μας έδινε δύναμη. Για σήμερα είναι μια φανταστική μέρα γιατί ήταν πιο δύσκολο αυτό το Πρωτάθλημα. Μαζί με τις υποχρεώσεις μας στην Ευρώπη δεν ήταν εύκολο να παίζεις κάθε τρεις-τέσσερις μέρες γιατί σου παίρνει ενέργεια, τα παιχνίδια και τα ταξίδια. Αυτό ανέβασε το επίπεδο δυσκολίας. Το συναίσθημα να νιώσεις περήφανος γιατί γράφεις ιστορία είναι μοναδικό. Πήγαμε στους οκτώ της Ευρώπης, πήραμε το Πρωτάθλημα, αντέξαμε ένα καθεστώς πίεσης σε όλη τη διάρκεια της σεζόν».

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.