Οικονόμου: 4.700 γυναίκες διαγνώστηκαν έγκαιρα με καρκίνο του μαστού μέσω του προγράμματος “Φώφη Γεννηματά”

Φωτογραφία: Intime
THESTIVAL TEAM
Στη σημασία της προληπτικής ιατρικής και του προσυμπτωματικού ελέγχου αναφέρεται με ανάρτησή του στο Twitter ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.
«4.700 γυναίκες διαγνώστηκαν έγκαιρα με καρκίνο του μαστού μέσω του προγράμματος πρόληψης “Φώφη Γεννηματά”» επισημαίνει στην ανάρτησή του ο κ. Οικονόμου.
«Με σχέδιο δρομολογούνται άλλα τέσσερα προγράμματα το προσεχές διάστημα. Η προληπτική ιατρική σώζει ζωές», αναφέρει.
Σημειώνεται ότι το πρόγραμμα αφορά συνολικά 1,3 εκατομμύρια γυναίκες ηλικίας 50-69 ετών και περιλαμβάνει δωρεάν ψηφιακή μαστογραφία, υπερηχογράφημα και κλινική εξέταση από γιατρό.
Ακολουθήστε το Thestival στο 




