Ανεμβολίαστοι γιατροί: Επιστροφή από 1/1 με δύο rapid test την εβδομάδα και μάσκα υψηλής προστασίας

Φωτογραφία: Intime
|
THESTIVAL TEAM

Με δύο rapid test την εβδομάδα, μάσκες υψηλής προστασίας και με εργασία σε τομείς όπου δεν υπάρχουν ευάλωτες ομάδες ασθενών επιστρέφουν από 1/1/2023 οι ανεμβολίαστοι γιατροί στα νοσοκομεία.

Οι τομείς στους οποίους δεν θα πρέπει να τοποθετούνται οι ανεμβολίαστοι γιατροί είναι: Μονάδες εντατικής φροντίδας, μονάδες νεογνών και κλινικές – τμήματα με ανοσοκατεσταλμένους ασθενείς.

Οι υπόλοιποι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί (νοσηλευτές, διοικητικό προσωπικό, διοικητικοί υπάλληλοι) επιστρέφουν με την υποχρέωση των δύο rapid test ανά εβδομάδα και με μάσκα υψηλής προστασίας, βάσει της εισήγησης της επιτροπής των εμπειρογνωμόνων.

Διαβάστε μας στο Google News Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.

Περισσοτερες Ειδησεις