Θεσσαλονίκη: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αύριο στην Τούμπα – Πώς θα διεξαχθεί η κυκλοφορία

|
THESTIVAL TEAM

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ αύριο, Πέμπτη, στην περιοχή της Τούμπας λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη.

Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι την Πέμπτη (20/07/2023) θα εκτελεστούν εργασίες ασφαλτόστρωσης στην οδό Γρ. Λαμπράκη του Δήμου Θεσ/νικης, κατά τις ώρες 06:00 έως 20:00, από το Τμήμα Οδοποιίας & Οδικής Σήμανσης του Δήμου Θεσ/νίκης. Ειδικότερα:

Την Πέμπτη (20/07/2023) δεν θα διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στο ρεύμα πορείας από την οδό Κλεάνθους προς την οδό Αθ. Σταγειρίτη της οδού Γρ. Λαμπράκη, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Βασιλειάδη Θωμά έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Αθ. Σταγειρίτη.

Η κυκλοφορία των οχημάτων επί της οδού Γρ. Λαμπράκη, στο ρεύμα πορείας από την οδό Κλεάνθους προς την οδό Αθ. Σταγειρίτη, θα διεξάγεται μέσω των οδών Βασιλειάδη Θωμά, Δήμου Τσέλιου, Δημ. Τσιαπάνου ή Χριστοφόρου Περραιβού ή Αθ. Σταγειρίτη.

Επισημαίνεται ότι η κίνηση των οχημάτων στο ρεύμα πορείας από την οδό Αθ. Σταγειρίτη προς την οδό Κλεάνθους της οδού Γρ. Λαμπράκη, θα διεξάγεται κανονικά.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

Ζητούμε την κατανόηση και τη συνεργασία των πολιτών.

Διαβάστε μας στο Google News Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.