Πολύωρη διακοπή νερού σε περιοχή της Θεσσαλονίκης την ερχόμενη Κυριακή λόγω εργασιών – Ποιες ώρες

Χωρίς νερό θα μείνουν για αρκετές ώρες κάτοικοι και επιχειρήσεις σε περιοχές της Θεσσαλονίκης, λόγω εργασιών αντικατάστασης δικλείδων στη συμβολή των οδών 26ης Οκτωβρίου με Αισώπου του Δήμου Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με ενημέρωση της ΕΥΑΘ, από την Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2025 από 11:00μ.μ. έως την Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2025 στις 5:00π.μ. θα πραγματοποιηθεί διακοπή υδροδότησης στις περιοχές που περικλείονται από τις οδούς: α) Μοναστηρίου – 26ης Οκτωβρίου – Αναγεννήσεως και β) 26ης Οκτωβρίου – Δυτική είσοδος (περιοχή Fix) καθώς και στις παρακείμενες οδούς του Δήμου Θεσσαλονίκης.
Οι εργασίες που θα εκτελεστούν κρίνονται απαραίτητες για την αποκατάσταση της καλής λειτουργίας του δικτύου στην περιοχή και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατό ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης.





