Εργασίες συντήρησης στη 15η Επαρχιακή Οδό Λαγκαδά – Ρεντίνας από την Δευτέρα

Φωτογραφία: Intime
|
THESTIVAL TEAM

Συνεχίζονται από τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου έως την Παρασκευή 15 Μαρτίου οι εργασίες συντήρησης επί της 15ης Επαρχιακής Οδού Λαγκαδά – Ρεντίνας, στις οποίες προχωρά η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Πρόκειται για εργασίες αποκατάστασης ασφαλτικών οδοστρωμάτων, που θα εξελιχθούν από το τέλος του Οικισμού Ανάληψης προς τον Οικισμό Μικρής Βόλβης και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Συγκεκριμένα:

  • στη χ.θ. 12+000 (στο ύψος των διοδίων Ανάληψης) επί της ΕπΟ 15 για μήκος περίπου 600 μ. προς Ευαγγελισμό και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας
  • στη χ.θ. 16+900 (μετά τον Ευαγγελισμό) για μήκος περίπου 1.500 μ. έως τη γέφυρα Σχολαρίου (Διασταύρωση Λαγκαδικίων) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας
  • στη χ.θ. 19+200 (Διόδια Προφήτη) – σημειακή αποκατάσταση
  • στη χ.θ. 23+900 και 24+900 (Οικισμός Νυμφόπετρας) – σημειακή αποκατάσταση
  • στη χ.θ. 44+500 (Μικρή Βόλβη) – σημειακή αποκατάσταση.

Οι εργασίες έχει προγραμματιστεί να εκτελεστούν από τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου έως την Παρασκευή 15 Μαρτίου, με ώρα έναρξης στις 7.30 το πρωί, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Ήδη έχει υπάρξει συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Λητής για τα απαραίτητα μέτρα, με σκοπό την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.