Εργασίες συντήρησης πρασίνου από αύριο στην εσωτερική Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης

Εργασίες συντήρησης/κοπής πρασίνου στην εσωτερική Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιήσει η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Πέμπτη 9 Ιουλίου έως και την Τρίτη 14 Ιουλίου 2026, από τις 06:00 π.μ. έως τη δύση του ηλίου και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.
Πρόκειται για εργασίες στο έρεισμα της εσωτερικής Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης, από τον κόμβο λαχαναγοράς (Κ16, Χ.Θ. 0+000) έως και την έξοδο της Ανατολικής Περιφερειακής Οδού (Κ5, Χ.Θ. 8+600), με αποκλεισμό της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας, ανά κατεύθυνση και τμηματικά.
Tα συνεργεία που θα εκτελούν τις εν λόγω εργασίες είναι κινητά και ο χρόνος αποκλεισμού των οδικών τμημάτων για την εκτέλεση των εργασιών θα είναι σχετικά μικρός.
Ήδη έχει γίνει συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ώστε να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα και να εφαρμοστούν οι προβλεπόμενες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια των εργασιών.





