Σε εξέλιξη εργασίες αποκατάστασης ασφαλτικών οδοστρωμάτων επί της 15ης Επαρχιακής Οδού

Φωτογραφία: Intime
|
THESTIVAL TEAM

H Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνει ότι πρόκειται να προχωρήσει και σε εργασίες αποκατάστασης ασφαλτικών οδοστρωμάτων επί της 15ης Επαρχιακής Οδού.

Οι εργασίες πραγματοποιούνται από τον οικισμό του Λαγκαδά προς τον οικισμό του Κολχικού και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, στα εξής οδικά τμήματα:

-από τη διασταύρωση Λαγκαδά επί της Επαρχιακής Οδού 15 (Χ.Θ. 0+050) για μήκος 700μ. περίπου προς το Κολχικό και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και

-από το Κολχικό, στο σημείο μπροστά από το βενζινάδικο “ELIN” (Χ.Θ. 5+700) για μήκος 450μ. έως το τμήμα μπροστά από τις εγκαταστάσεις της επιχείρησης “VIOLETA”, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Ανάληψη Κατά την εκτέλεση των εργασιών η κίνηση των οχημάτων θα διενεργείται κατά περίπτωση.

Οι εργασίες ξεκίνησαν από χθες, Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου και αναμένεται να ολοκληρωθούν το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024, με ώρα έναρξης στις 7.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Λητής ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.