Θεσσαλονίκη: Ο γνωστός σεφ Σωτήρης Ευαγγέλου θα φτιάξει γιουβέτσι με γαρίδες στην Αγορά Μοδιάνο
THESTIVAL TEAM
Το πώς φτιάχνεται το γιουβέτσι με γαρίδες θα δείξει στο κοινό της Θεσσαλονίκης ο γνωστός σεφ, Σωτήρης Ευαγγέλου, στην Αγορά Μοδιάνο.
Συγκεκριμένα, ο σεφ του εστιατορίου του ξενοδοχείο «Makedonia Palace» θα μαγειρέψει μπροστά σε κάθε ενδιαφερόμενο ερασιτέχνη και μη μάγειρα, πώς φτιάχνει το νηστίσιμο πιάτο γιουβέτσι με γαρίδες, στο πλαίσιο της Λατρευτικής Εβδομάδας.
Ο σεφ Ευαγγέλου θα μαγειρέψει μπροστά στο κοινό την Κυριακή 27 Απριλίου, στις 13:00, στην Αγορά Μοδιάνο.