Θεσσαλονίκη: Ο γνωστός σεφ Σωτήρης Ευαγγέλου θα φτιάξει γιουβέτσι με γαρίδες στην Αγορά Μοδιάνο

|
THESTIVAL TEAM

Το πώς φτιάχνεται το γιουβέτσι με γαρίδες θα δείξει στο κοινό της Θεσσαλονίκης ο γνωστός σεφ, Σωτήρης Ευαγγέλου, στην Αγορά Μοδιάνο.

Συγκεκριμένα, ο σεφ του εστιατορίου του ξενοδοχείο «Makedonia Palace» θα μαγειρέψει μπροστά σε κάθε ενδιαφερόμενο ερασιτέχνη και μη μάγειρα, πώς φτιάχνει το νηστίσιμο πιάτο γιουβέτσι με γαρίδες, στο πλαίσιο της Λατρευτικής Εβδομάδας.

Ο σεφ Ευαγγέλου θα μαγειρέψει μπροστά στο κοινό την Κυριακή 27 Απριλίου, στις 13:00, στην Αγορά Μοδιάνο.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.