Θεσσαλονίκη: Έκαναν γλέντι γάμου και… έκλεισαν τον δρόμο! (video)

|
THESTIVAL TEAM

Ο Ελληνικός λαός θεωρείται ότι είναι από τους πιο θερμούς και ανοιχτόκαρδους σε όλη την Ευρώπη. Λίγο η θάλασσα, λίγο ο καλός καιρός, δεν θέλει και πολύ!

Δεν είναι μυστικό ότι στους γάμους της Ελλάδας κυριαρχεί το γλέντι με παραδοσιακή μουσική, πριν και μετά τον γάμο. Δεν είναι λίγες οι οικογένειες σε όλη τη χώρα που γλεντάνε για ολόκληρες μέρες ενόψει ενός γάμου.

Στη Θεσσαλονίκη έκλεισαν τον δρόμο για να γλεντήσουν

Επειδή λοιπόν και οι Θεσσαλονικείς είναι γλεντζέδες, φρόντισαν να το αποδείξουν γι’ ακόμη μία φορά. Η νύφη, μαζί με φίλες και συγγενείς, βγήκαν στον δρόμο, έξω από το σπίτι, προκειμένου να χορέψουν στη μέση του δρόμου, καθώς απ’ ότι φαίνεται το σπίτι… δεν τους χωρούσε.

Στη μέση ο κλαρινοπαίχτης να δίνει το ρυθμό, η νύφη να ξεκινά τον χορό και το αστικό λεωφορείο της γραμμής 33 «Άγιος Παντελεήμονας – Βενιζέλου» να μένει… εγκλωβισμένο.

Δείτε το βίντεο:

@amalenote Θεσσαλονίκη είσαι!! #foryourpage #foryourpage #fy #viral #tiktok #weddingday #wedding #weddingtiktok #weddin #love #marriage #bride #bridesmaidsdresses #couple ♬ πρωτότυπος ήχος – Aleksandra amalenote

Διαβάστε μας στο Google News Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.