Επιστρέφει ο “Μπαμπούλας ΑΕ”- Στο πανεπιστήμιο τα θρυλικά τέρατα (VIDEO)

Στο πανεπιστήμιο και τη φοιτητική ζωή του μονόφθαλμου Μάικ και του τριχωτού Σάλι θα…
ξεναγηθούν οι φανς της θρυλικής animated ταινίας “Μπαμπούλας ΑΕ”, καθώς, μετά από περίπου 12 χρόνια απουσίας, επιστρέφουν στη μεγάλη οθόνη.
Ο σκηνοθέτης του “Cars”, Dan Scanlon, αναλαμβάνει το 3D prequel της μεγάλης εμπορικής και καλλιτεχνικής επιτυχίας “Μπαμπούλας Α.Ε.”, ενώ οι Billy Crystal και John Goodman επανέρχονται χαρίζοντας τη φωνή τους στα δύο από τα πιο διασκεδαστικά τέρατα όλων των εποχών: τον Μάικ Βασόβσκι και τον Τζέιμς Σάλιβαν.
Την τελευταία φορά που είδαμε τους Μάικ Βασόβσκι και Τζέιμς Σάλιβαν ήταν αχώριστοι και πραγματικά αγαπημένοι. δεν ήταν όμως πάντα έτσι. Από την πρώτη στιγμή που αυτά τα δύο αταίριαστα τέρατα συναντήθηκαν στο πανεπιστήμιο, δεν άντεχαν το ένα το άλλο. Το “Μπαμπούλες Πανεπιστημίου” μας αποκαλύπτει πώς ο Μάικ κι ο Σάλι ξεπέρασαν τις διαφορές τους κι έγιναν κολλητοί φίλοι.
Δείτε το trailer:
Ακολουθήστε το Thestival στο 




