Θεσσαλονίκη: Ξεκίνησε το παραμυθένιο ταξίδι στους “Μυστικούς Κόσμους του Ευγένιου Τριβιζά”

|
ΜΑΓΔΑ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ

Την θέση του Εργοστασίου Σοκολάτας στη ΔΕΘ έρχεται να πάρει ένα φαντασμαγορικό θεματικό πάρκο, εμπευσμένο από τα δημοφιλέστερα παραμύθια και αγαπημένους ήρωες του καταξιωμένου Ευγένιου Τριβιζά. «Οι Μυστικοί Κόσμοι του» άνοιξαν σήμερα τις πύλες τους και θα παραμείνουν ανοιχτοί για το κοινό μέχρι το Φεβρουάριο του 2017.

Το θεματικό αυτό πάρκο αποτελεί μια μοναδική συνεργασία με τον κοσμαγάπητο ποιητή παραμυθιών, που δημιούργησε ένα φαντασμαγορικό, θεματικό πάρκο, ευρωπαϊκών προδιαγραφών, το οποίο έχει αναπτυχθεί στο περίπτερο 1 του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης. Μάλιστα, έχουν προγραμματιστεί ήδη επισκέψεις 40.000 μαθητών.

Οι λάτρεις των παραμυθιών του θα «επιβιβαστούν» στο «Εξπρές των Ονείρων», γνωστό επίσης και ως «Τρένο που πάει παντού», με συνεπιβάτες τον δαιμόνιο δημοσιογράφο Πίκο Απίκο, την Πουπού, την πονηρή αλεπού, την Καιτούλα, την κοκέτα την κοτούλα, τη Λιλή, την παρδαλή λεοπάρδαλη και θα απολαύσουν μια καταιγιστική διαδρομή σε χώρες άγνωστες και ζούγκλες μακρινές.

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα – Πέμπτη: 09:00 – 14:00
Παρασκευή: 09:00 – 14:00 & 18:00 – 21:00
Σάββατο: 11:00 – 19:00
Κυριακή: 11:00 – 15:00

Τιμές Εισιτηρίων

Γενική είσοδος: 6,00 €/ άτομο
Οικογενειακό: (2 γονείς με 2 παιδιά): 18,00€
Άνεργοι: 4€ (μόνο Παρασκευή)
Άνεργοι Οικογενειακό: 12€ (μόνο Παρασκευή)
0-3 χρονών: δωρεάν

Δείτε το υλικό του Thestival:

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.