Βέλη από τον Αλέξη Τσίπρα στη ΝΔ: Αξιοποίησε το ναυάγιο για να “ναυαγήσει” το debate

Από τη Βέροια και τη Νάουσα, ο Αλέξης Τσίπρας κατηγόρησε την ΝΔ για αλαζονεία, έπαρση και για ένα πρόγραμμα που κρύβει ιδιωτικοποίησες, συρρίκνωση των δημοσίων δαπανών και υποβάθμιση του κοινωνικού κράτους.
«Το κρίσιμο διακύβευμα στις 25 του Ιούνη δεν είναι όπως λέει ο κ. Μητσοτάκης εάν θα έχουμε στις 26 του μήνα κυβέρνηση ή θα πάμε για τρίτες εκλογές. Το κρίσιμο διακύβευμα δεν είναι αν θα έχουμε κυβέρνηση, αλλά αν θα έχουμε ένα ανεξέλεγκτο και ασύδοτο καθεστώς». Δυστυχώς τις τελευταίες μέρες βλέπουμε την αλαζονεία και την έπαρση μίας Δεξιάς από τα πολύ παλιά», δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της ΕΡΤ.
Επιτέθηκε στον κ. Μητσοτάκη λέγοντας ότι αποφεύγει την συζήτηση για τα προγράμματα και αξιοποίησε το ναυάγιο για να… ναυαγήσει όπως είπε το debate.
Συγκεκριμένα είπε: «Ο κ. Μητσοτάκης και η ΝΔ αποφεύγουν επιμελώς αυτή την προγραμματική αντιπαράθεση. Για το θέμα του ΕΣΥ, των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, της ακρίβειας, των πλειστηριασμών. Τους οποίους πλειστηριασμούς θα τους κάνουν αυτοί που χρωστάνε 400 εκ. στις τράπεζες δανεικά και αγύριστα».
Παράλληλα, μιλώντας στο Βήμα ο Α. Τσίπρας υπογράμμισε ότι δεν υπάρχουν ύστατες μάχες για την αριστερά. «Δίνω μια ακόμη, δύσκολη και πολύ κρίσιμη , δεν το κρύβω, πολιτική και ιδεολογική μάχη, αλλά δεν θα είναι τελευταία. Θα συνεχίσω να μάχομαι, όπως κάθε αριστερός, για αυτά που πιστεύω και για αυτά που εκπροσωπώ».





