Θεσσαλονίκη: Ο Σωκράτης Μάλαμας και η Ιουλία Καραπατάκη για μία μοναδική συναυλία απόψε στο Θέατρο Γης

|
THESTIVAL TEAM

Ο Σωκράτης Μάλαμας μαζί με την Ιουλία Καραπατάκη και την μπάντα του θα παρουσιάσουν απόψε το πρόγραμμά τους στο Θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη, με πολλά αγαπημένα τραγούδια.
 
Μαζί τους:
Ο Γιάννης Παπατριανταφύλλου στο κοντραμπάσο, ο Κυριάκος Ταπάκης στο λαούτο και στο μπουζούκι, ο Κλέων Αντωνίου στην ηλεκτρική κιθάρα, ο Καλογιάννης Βεράνης στο βιολί, την τρομπέτα και το τραγούδι, ο Νίκος Μαγνήσαλης στα τύμπανα, ο Στέλιος Φραγκούς στα πλήκτρα, ο Γιάννης Μάλαμας στα κρουστά και το τραγούδι.
 
Doors Open: 19:30
Live 21:00
 
Συντελεστές:
Ιουλία Καραπατάκη: τραγούδι
Γιάννης Παπατριανταφύλλου – Κοντραμπάσο
Κυριάκος Ταπάκης – Λαούτο, Μπουζούκι
Κλέων Αντωνίου – Ηλεκτρική Κιθάρα
Καλογιάννης Βεράνης – Βιολί, Τρομπέτα, Φωνή
Νίκος Μαγνήσαλης – Τύμπανα
Γιάννης Μάλαμας – Κρουστά, Φωνή
Στέλιος Φραγκούς – Πλήκτρα
 
Ηχοληψία: Τίτος Καργιωτάκης – Παναγιώτης Ηλιόπουλος
Φωτισμοί: Χρήστος Λαζαρίδης
Υπεύθυνος Σκηνής: Δημήτρης Κατέβας
 
Παραγωγή/Management: Novel Vox
 
Προπώληση: more.com
 
Hard Copy Tickets: Σάρωθρον

Διαβάστε μας στο Google News Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.