Ένα εμπνευσμένο Μωσαϊκό Θαυμάτων ρίχνει άγκυρα στην Αρετσού! – Έρχεται εικαστική έκθεση για καλό σκοπό

|
THESTIVAL TEAM

Η αναδρομική έκθεση της εικαστικής καλλιτέχνιδας Έβης Χαλκίδου με τίτλο «Αμέτρητοι Επαναπροσδιορισμοί», υπό την επιμέλεια της εικαστικού Έλενας Χηνιτίδου και του Karlas Art World, έρχεται με έναν ανώτερο σκοπό: να «χαρίσει λάμψη στα παιδιά που το έχουν ανάγκη, τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου έως Σάββατο 9 Δεκεμβρίου καθημερινά 18.00-22.00 στον πολυχώρο τέχνης Remezzo, Ν. Πλαστήρα 2, Καλαμαριά.

Η ατομική έκθεση είναι στο επίκεντρο του «Μωσαϊκού Θαυμάτων» που θα ξετυλιχτεί για το κοινό, με δράσεις, ομιλίες και βιωματικά εργαστήρια για παιδιά. Η Έβη Χαλκίδου με την ατομική της έκθεση «Αμέτρητοι Επαναπροσδιορισμοί», θα δώσει την ευκαιρία σε όλους τους επισκέπτες της ακριβώς αυτό: αμέτρητες ευκαιρίες να επαναπροσδιορίσουν τον κόσμο τους, μια “καλειδοσκοπική” ματιά σε έναν κόσμο δομημένο με φωτογραφικό υλικό, “Αμέτρητοι Επαναπροσδιορισμοί” κολάζ, ψηφιακό κολάζ, ψηφιακά και ζωγραφικά έργα καθώς και εικαστικές εγκαταστάσεις.

Η έκθεση θα οδηγήσει τον θεατή σε ένα ταξίδι διαδοχικών καλλιτεχνικών εφαρμογών μιας ιδέας η ενός βιώματος, όπως αυτό προέκυψε και αποτυπώθηκε οργανικά μέσα από τη χρονική και καλλιτεχνική ωρίμανση της δημιουργού. Η ατομική έκθεση αποτελεί κύριο μέρος της εκστρατείας ευαισθητοποίησης “Μωσαϊκό Θαυμάτων”. Μέρος των εσόδων της έκθεσης θα δοθεί ως δωρεά στο Σύλλογο γονέων και παιδιών με Νεοπλασματικές ασθένειες Βορείου Ελλάδας, Λάμψη (lampsi.org).

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.